-->

Digiboeks: online lezen in een nieuw jasje
 

Digitaal lezen vernieuwd en uitgebreid

Achter de schermen hebben we bij Boekpakket hard gewerkt aan het optimaliseren van ons aanbod in digitale prentenboeken. Met trots presenteren we je dan ook onze nieuwe en verbeterde service onder de nieuwe naam: Digiboeks! We hebben nu meer dan 400 digitale prentenboeken in ons aanbod, en dat aantal groeit nog steeds. Het enige wat je nog nodig hebt is een verbinding met internet. 

 

Digitale prentenboeken logo digiboeks 

Digitale prentenboeken verhogen de taalontwikkeling

Wil je de (mondelinge) taalvaardigheden van jonge kinderen vergroten? Maak dan bij interactief voorlezen gebruik van digitale prentenboeken. Als je de prenten groot op het digibord of thuis op de laptop laat zien, kunnen kinderen duidelijk aanwijzen wat ze bedoelen tijdens het vertellen. Doordat kinderen mogen reageren op het boek, ontwikkelen ze hun (mondelinge) taalvaardigheden.


Probeer de eerste maand gratis

Als je een abonnement afsluit, lees je de eerste maand gratis. Maak een account aan voor onmiddellijke en onbeperkte toegang tot al onze digitale prentenboeken en strips voor beginnende lezers. Bij registratie als particulier betaal je 1 cent via iDEAL. Dit is enkel ter registratie, om misbruik te voorkomen. Je kunt tijdens je gratis proefperiode van 1 maand altijd opzeggen en hoeft dan niets te betalen. Als je abonnee wilt blijven, hoef je niets te doen: we verlengen je Digiboeks-abonnement automatisch en factureren het periodieke bedrag via de opgegeven betalingsmethode.

 

Wat zijn de kosten voor Digiboeks?

De eerste maand is gratis. Daarna betalen particulieren
€ 4,95 per maand, waarbij de incasso aan het begin van iedere maand plaatsvindt. Voor scholen vindt jaarlijks een facturatie plaats van € 59,40. Dit doen we begin september voor het komende jaar.

Waarom Digiboeks?

Ruime keuze in digitale prentenboeken

Gemakkelijk lezen op digibord, pc en tablet

Opzeggen wanneer je wilt

Veilig betalen