Digiboeks: online lezen in een nieuw jasje
 

Digitaal lezen vernieuwd en uitgebreid

Achter de schermen hebben we bij Boekpakket hard gewerkt aan het optimaliseren van ons aanbod in digitale prentenboeken. Met trots presenteren we je dan ook onze nieuwe en verbeterde service onder de nieuwe naam: Digiboeks! We hebben nu meer dan 175 digitale prentenboeken in ons aanbod, en dat aantal groeit nog steeds. Het enige wat je nog nodig hebt is een verbinding met internet. 

 

Digitale prentenboeken logo digiboeks 

Digitale prentenboeken verhogen de taalontwikkeling

Wil je de (mondelinge) taalvaardigheden van jonge kinderen vergroten? Maak dan bij interactief voorlezen gebruik van digitale prentenboeken. Als je de prenten groot op het digibord of thuis op de laptop laat zien, kunnen kinderen duidelijk aanwijzen wat ze bedoelen tijdens het vertellen. Doordat kinderen mogen reageren op het boek, ontwikkelen ze hun (mondelinge) taalvaardigheden.


Eerste maand gratis lezen

Probeer Digiboeks de eerste maand gratis uit! Maak een account aan voor onmiddellijke en onbeperkte toegang tot al onze digitale prentenboeken en strips voor beginnende lezers. Na de gratis proefmaand betaal je voor je abonnement slechts € 4,95 per maand. 

 

Waarom Digiboeks?

Ruime keuze in digitale prentenboeken

Gemakkelijk lezen op digibord, pc en tablet

Opzeggen wanneer je wilt

Veilig betalen